Till dej "anonym"

Till dej som skriver komentarer utan att våga berätta vem du är:

Du trakasserar mej o du kallar mej blåst ?? Vad vet du ?? Förmodligen e ja betydligt mkt smartare än dej eftersom ja tar reda på fakta o inte bara antar (!!) eller lyssnar på rykten !! Varför bryr du dej, har du inget eget liv o har du inget annat för dej än att läsa min blogg o irretera dej över mitt underbara liv o varför så avundsjuk på Patrik ??
Ja vet han e världens bästa, snygg, underbar o älskad av alla, men du har säkert nånting därinne du kan plocka fram som oxå e bra även om folk förmodligen inte ser d..

Lilla du, skriv gärna till mej men ja skulle uppskatta om du vågade skriva ut ditt namn oxå !! Om du inte står för dina åsikter så behöver du inte komentera din lilla fegis !!

Detta e påhopp och trakaserier o händer det igen kommer ja att polisanmäla dej! Ja står iaf för mina åsikter o känslor o eftersom du inte kan stå för vad du skiriver så antar jag att du inte heller tycker att du har rätt..
Ja vet mkt väl vad som har hänt o vem som gjort vad o vad min Patrik e skyldig till o inte.. 

O tro inte att ja inte kan spåra dej, för dom möjligheterna har jag..

Skamligt!
 
Ps. Ja o Patrik e lyckligare än någon annan på denna jord, d kommer vi förevigt vara o du kommer inte kunna försöra de för oss.. ja e hemskt lessen för att du e en sån olycklig o avundsjuk j**el att du måste försöka förstöra andras liv för att må bra själv! Sorry men hoppas du nån gång sitter i samma situation som oss o att nån trakaserar dej på det sättet du gjort så du får känna på hur d känns.. Ledsen o behöva säga d ,men detta stärker både mej o Patrik så du har misslyckats!


Till alla andra som läser detta:

Sorry, bry er inte om detta, ja brukar verkligen inte hoppa på folk så här men om ja själv (och just nu försvarslösa patrik) blir påhoppad "anonymt" så måste ja försöka försvara mej så gott d går.. Ja e trött på alla falska rykten o allt skit som går o nu får d räcka me "anonyma" påhopp.. Ja pallar inte o ta hur mkt skit som hellst utan att säga ifrån.. Ja blir hela tiden "nertrampad" från olika håll..
Ja hoppas ni alla som känner mej vet hur ja e o hur ja brukar betee mej i vanliga fall.. Detta e inte den ja e men nu räcker d, ja har d tillräckligt svårt som d e, pallar inte o bli trakasserad längre utav anonyma fegisar, hoppas ni förstår o att detta inte brukar ske men att d va ett måste för o släppa på frustrationen ja bär på..

Kommentarer
Postat av: Linda

Det finns idioter till allt Ida och som du säger folk som är avis. Du är otroligt stark i den här sitsen som ni sitter i nu och det är tufft otroligt tufft.

Men som jag har sakt förut så tycker jag du är en otrolig tjej =) som orkar det här så bra ändå och du är jätte stark, man orkar inte hur mycket som helt det gör ingen mänsklig person. Och nån gång måste man säga ifrån. Du har många underbara människor runt omkring dig som stöttar och finns där för er.Lyssna inte på andra idioter men vet att det är jätte svårt spec när man kämpar med hur man mår och försöker och leva och ha en vanlig vardag.Kämpa på Ida jag finns för dig och många andra oxå.

precis som vi finns för Patrik oxå han är en underbar person och det vet många.Tråkigt när det ska behöva bli så här och folk hoppar på nån som inte vet någe om saken.Jag hoppas ändå på att du kan få en bra dag idag.

Ska ha tankar på dig idag vännen <3 =)Många varma kramar2010-02-23 @ 12:01:56
URL: http://lindasiger.blogg.se/
Postat av: Jossan

Helt rätt gumman<3

2010-02-23 @ 13:27:15
Postat av: Linda

Hej Ida!

Vad roligt att du kommit igång att blogga igen!:)Självklart ska du stå upp för dig själv och även för Patrik som, där han befinner sig nu, tyvärr inte har en möjlighet att försvara sig för allt eventuellt skitsnack och vissa människors åsikter.

Skit i det, låt inte folks negativa kommentarer röra dig i ryggen. Ni är jättestarka både du och Patrik som tar igenom den här tiden på ett så bra sätt. Beundransvärt enligt mig som säkert aldrig skulle ha klarat av det!Så skit i skiten och fokusera på att han snart kommer hem din karl ;)Många Kraamar Linda

2010-02-23 @ 13:55:29
URL: http://lindaelivforsberg.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack mina bästaste tjejer <3 Tur att ja har er som gör mej starkare o peppar mej :)) D e sjukt jobbigt att bli påhoppad på på det här sättet, ja vet ärligt talat inte vad ja gjort för att förtjäna dom här ständiga trakaserierna men ja tror allt handlar om avundsjuka.. Love you ! !

2010-02-23 @ 15:30:49
URL: http://idahair.blogg.se/
Postat av: Cardesnö

Go Ida! Missade den anonyma kommentaren, men ingen har rätten att hoppa på dig! Tänker på dig korven!

Puss

2010-02-23 @ 19:55:28
URL: http://miame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0