Har du en trasig nagel??

Heej kära läsare ..

Ja va o fixa mina naglar idag hos nagel tjejen på mitt jobb, hon jobbar med gelé från NSI vilket e d absolut bästa enligt mej ! !  ( Linda på face tele 070-438 23 32 )

Hur nöjd som hellst by the way :)) yaaay fina naglar..


Hon gav mej världens bästa tips..
Ni vet när man äntligen lyckats spara ut naglarna så d e fina, jämna, lagom o lika långa så e d alltid nån som spricker eller skivar sej i kanten så man måste fila ner alla o börja om o spara.. Då ska man andvända en bit av en tepåse :))

Så här gör du:

Klipp ut en liten bit av tyget/pappret (va d nu e för nåt hehe) på tepåsen, andvänd nagel lim på sprickan o fäst den lilla biten du klippt ut o limma ett lager igen över.
Vänta tills de torkat o fila så d blir jämt.
Lacka sedan över me vanligt genomskinligt nagel lack så har du en splitterny, hållbar, snygg nagel :)) 

D ni, för o komma på en sån grej måste man va smart!!
Här har vi lååååånga naglar.. urs måste ja säga, gud va äckligt d ser ut!!
Undra om Linda kan göra sånna??


Nä ni, nu ska ja dra t maya :)) Pössss

Då va d snart dags för "årets frisör 2009"


Kära läsare nu va d dags för mej o skryta lite o berätta att d börjar närma sej för tävlingen om titeln "årets frisör 2009"

Den e i september o ja har världens grej på g :)) men min modell har dragit sej ur
( min vanliga tur, puh ! ! )
Ja e på jakt efter en ny, nån???

Ja har några modeller på g men ingen passar in till 100 % men ja jobbar på d o dessutom e ja ju ett proffs så ja borde (kommer) få d o funka ialafal ! ! Ja e ganska kreatv o påhittig! !

Min kära vän Bingo Rimer ska vara me under dagen o ställa upp som fotograf då korten kommer va väldigt viktiga för resultatet o placering i tävlingen :))

( Du e rätt snygg på den här bilden bingo ;)) ser väldigt oskuldsfull o snäll ut haha )

Vinnaren av tävlingen kommer sedan att presenteras i november :))
Ja hoppas på en bra placering men d kommer bli tufft då alla deltagare e mer eller mindre Sveriges elit,
topp 400 liksom :)) Rätt coolt faktiskt ! !

Katten musen tio tusen :))

extensions hela dagen idag :))För o efter bild på min kund...
100 slingor kostar 4000:-

Lite make-up tips från mej..

*Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, d ger ett naturligt o fint resultat.

*Bra ansiktsprudukter o massa fukt t ansiktet e viktigt, d blir ett bra underlag o får maken o sitta bättre.. Sj andväder ja mej utav Dermalogicas produkter o e jätte nöjd me dom :))
* Använd löspuder för att fixera makeupen. Fast puder använder du bara till att matta ner..

* Om du har torra läppar, fukta en frottéhandduk med ljummet vatten och massera läpparna lätt. Perfekt innan du applicerar läppstift.

* Se till att ögonlocken är helt torra innan du applicerar ögonskugga. Detta för att få ett så jämt resultat som möjligt. Du kan till exempel förpreparera ögonlocken med puder eller en hudfärgad, matt ögonskugga. 

*Applicera ögonskugga med en pensel, och sudda bort linjerna med en större, ren pensel :))* Böj alltid ögonfransarna INNAN du applicerar mascara, för bästa resultat.

* Om du använder ögonbrynspenna, applicera den utifrån och in, då fastnar färgen på alla småhår istället för på huden.

* Vill du ha ett läppstift som håller hela dagen? Fyll i HELA läpparna, inte bara kanterna, med läppenna, och applicera därefter läppstiftet.

* För att snabbt förvandla din vardagsmakeup till en festmakeup, applicera kolpenna på ögonkanten, innanför ögonfransen. Skitsnyggt!

* Som highlighter väljer man en blek persikofärgad eller elfenbensfärgad till ljus hy. Är man mörkhyad eller solbrun så blir guld urtjusigt. Det är viktigt att veta var man ska applicera rouge och highlighter för bästa slutresultat.

*Formen på ögonbrynen e jätte viktig.. Ögonbrynen formar dina ögon..
På bilden nedan så ser du 1. var brynen ska börja 2. var brynen ska sluta och 3.  var högsta punkten ska vara..
*Använd alltid minst två olika nyanser på ögonskugga, lägg den mörjare i globlinjen och den ljusare i ögonvrån och sudda så det inte blir skarpa linjer mellan dem.

*jag har en vit/guldig highlighter som jag brukar ta vid ögon vråna. superfint tycker jag, man ser mer vaken ut ! :))

*Andvänd aldrig eyeliner under hela ögat utan bara ute i kanten :))

* Ansiktsformer:
Hjärtformat ansikte Ett hjärtformat ansikte passar med en highlighter på kindbenen. Rouget läggs under kindbenet och uppåt/utåt mot örats övre del.
Spetsig haka En spetsig haka blir bredare med rouge på spetsen och en highlighter strax ovanför på båda sidor.
Ovalt ansikte Ett ovalt ansikte behöver bara skuggas en aning på kindbenen.
Runt ansikte Ett runt, lite knubbigt ansikte kan se smalare ut om man skuggar längs käkbenet, på kinderna och strax ovanför ögonbrynen mot tinningarna.
Fyrkantigt ansikte Ett fyrkantigt ansikte blir mjukare om man skuggar ifrån käkbenet till kinden och sedan på tinningarna också.
Förminska en näsa För att förminska en bred näsa lägger man en highlighter på nästippen och på sidorna.

Lycka till :))


Kolla in d här :))

Skulptera Din kropp utan kirurgi!

Endermologie®(eller det nyare begreppet Lipomassage®) är namnet på den behandling med LPG Cellu M6® som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, "ridbyxlår" eller stjärtpartiet och slapp hud kan stramas upp.

Endermologie/Lipomassage® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Om du redan har gjort en fettsugning, eller ska göra en, så är behandlingen ett oumbärligt komplement! Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med LPG-behandlingar.Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

Endermologie/Lipomassage® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner. Celluliter reduceras effektivt med denna metod. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter dräneras ut och försvinner.

Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång. Detta främjar en bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Kollagen och elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.


Vad är celluliter?

Celluliter är vanligast hos kvinnor och delvis genetiskt och delvis hormonellt betingade. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och allt större och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem.

Huden förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan ut. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.

Den medförda minskade blodcirk-ulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, för-sämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindvävnaden. Elasticiteten försämras och förhård-nader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettan-samlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.


Hur går behandlingen till & hur länge håller resultaten?

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad.

Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca. 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandlingar per månad. Då håller resultaten även i längden, plus att de till och med förbättras! Återbesök med 1 gång/månad, förbättrar resultaten med ca. 20% och återbesök 2 gånger/månad förbättrar resultaten med ca. 40%.

Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Endermologie® behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur.

Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bi-effekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

 

Endermologie/Lipomassage®:

- Reducerar överflödigt fett på problemområden
- Reducerar celluliter

- Framhäver kroppens konturer
- Formar & lyfter rumpan
- Ökar fettförbränningen
- Slimmar figuren
- Ökar hudens elasticitet och spänst

- Ökar lymfdräneringen

- Ökar blodcirkulationen

- Är ett ypperligt komplement till kosmetiska operationer

- Lindrar muskel- och ledvärk


Inga bieffekter & LPG-terapeuter med erfarenhet
Hos oss kan du vara fullständigt trygg med dina LPG-behandlingar. Över 100 miljoner endermologi-behandlingar har hittills utförts världen över. Metoden är världsledande och har som första metod blivit godkänd av amerikanska FDA som behandling mot celluliter.

Vi som jobbar på SkönhetsCompaniet med LPG® är diplomerade och erfarna LPG-terapeuter. Vi har drygt 2,5 års erfarenhet och går regelbundet på kurser & vidare-utbilningar för att hålla oss a´ jour med det allra senaste inom forskningen kring metoden. 
Några exempel på våra vidareutbildningar:
- Oktober 2007: Fördjupning i Endermologie och en första introduktion i nya tekniken Lipomassage.
- April 2008: Vi var bland de första LPG-terapeuterna i Sverige, som utbildade sig i fördjupningskursen Lipomassge.
- Augusti 2008: Vi var inbjudna och deltog i LPG VIP Convent i Stockholm, en VIP-utbildning för Sveriges främsta LPG-terapeuter med de allra senaste rönen inom Lipomassage (för kroppen) och Liftmassage (för ansiktet). Kursledarna var utbildare/utvecklare från LPGs huvudkontor i Frankrike.
TIPS! Innan du bestämmer Dig för vilken LPG-klinik du ska anlita, fråga om terapeuten/terapeuterna har gått någon av ovanstående utbildningar.

Den nya tekniken Lipomassage har visat sig ge förbluffande bra resultat, men det räcker inte bara med en bra maskin, den som utför behandlingen måste också kunna bemästra den på bästa sätt!
Maskinen utgör 20% av LPG-tekniken, och terapeuten viktiga 80%.
Det finns inga kända biverkningar. Behandlingen är behaglig och smärtfri och helt utan risker.
Till höger:
Före LPG

Till vänster:
Efter 23 behandlingar
Till höger:
Före LPG

Till vänster:
Efter 18 behandlingar.


Lipomassage fick BÄST I TEST!
I tidningen PLAZA Kvinna kan man läsa om Lipomassage och vilka fantastiska resultat deras reporter fick! Så här skriver PLAZA Kvinna:
"Som en fettsugning utan ingrepp - Magen slimmades med 8 cm på 2 veckor!"
VAD: Det här är en behandling som ger sig på fettcellerna, ökar ämnes-omsättningen och utlöser en fettnedbrytningsprocess i kärnan av fettcellerna. En lipomassage utförs med LPG, en metod som frigör syror i områdets fettceller, stärker vävnaden, bryter ned fettcellerna och stretchar ut för maximal kroppsskulptering.
RESULTAT: Jennie testade lipomassagen under 7 behandlingar. Iförd en täckande kropsstrumpa fördes ett munstycke med starkt insug, likt en damm-sugare över hennes utvalda "problem-områden". Helhetskänslan är av-slappnande samtidigt som den verkande. Kropsstrumpan gör så att du får en peelande effekt på det översta hudlagret, så redan efter första behandlingen får du en extremt len och slät känsla. Synliga resultat fås efter 5-6 gånger och allra bäst blev det när behandlingen ökade i styrka och koncentrerades på mindre områden.

Efter sjunde gången både kändes och syntes det att fettdepårna och celluliterna minskat betydligt. Mest effekt gav lipon på de områden som penetrerades mest, det vill säga rumpa och mage. För att bibehålla resultatet krävs fortsatt behandling en gång i månaden. Men här finns möjligheten till en slimmad kropp snabbt, om man kombinerar lipomassagen med träning, rätt kost och lite tålamod.
RESULTATFAKTA: Mage -8 cm och rumpa - 2 cm. Jennie behandlades 7 gånger.
PLAZA Kvinna testade flera metoder, men det var bara lipomassage som fick full pott (5 i betyg) och BÄST I TEST!

Även tidningen TOPP HÄLSA har testa LPG Lipomassage, och varit mycket nöjda med resultaten! De har även gjort ett filmklipp över hur behandlingen går till. Läs gärna artikeln här:
http://www.topphalsa.se/skonheten/artiklar/2008/test-cellulitmordare/

Se filmklippet från TOPP HÄLSA här:
http://www.dinsalong.com/Templates/News1.aspx?PageID=5b052b44-b04e-4fa3-9933-b7be9641bd08

Vad är skillnaden mellan Lipomassage och TEI System?
Det är viktigt för oss på SkönhetsCompaniet att ge dig olika alternativ, för olika metoder fungerar olika bra beroende på vad man vill uppnå med behandlingarna. Innan vi bestämmer oss för något nytt, ser vi till att vara ordentligt pålästa, frågvisa och kollar upp olika leverantörer. Vår senaste nyhet är TEI System, som kan tyckas vara en konkurerande metod till LPG, men så är inte fallet! Tvärtom, så kan de båda metoderna kombineras för ännu effektfullare resultat.

LPG-metoderna (endermologie och Lipomassage) passar bäst för:
- Det absolut bästa i kampen mot celluliter, inget slår LPG i detta.
- Passar dig som inte är speciellt överviktig, utan har några "trivselkilon" kvar men har svårt att få bort det allra sista
- Passar dig som inte är överviktig alls, men ändå vill bli av med envisa celluliter eller fettdepåer på svåråtkomliga ställen
- Passar dig som vill strama upp slapp hud (ökar elasticiteten i huden), helst i kombination med TEI System
- Passar dig som vill mjuka upp hård bindväv, stela muskler och ha hjälp med att föra ut slaggprodukter ur kroppen på ett behagligt, men effektivt, sätt.
- Passar dig som vill ha en lugn, avkopplande och otroligt skön behandling!

TEI System passar bäst för:
- Dig som vill bli av med överflödskilon. Du måste fortfarande hjälpa till själv med bra kost och konditionsträning, TEI System hjälper inte konditionen utan bidrar till muskeltonus och fettförbränning.
- Dig som vill strama upp slapp hud (muskeltonus hjälper till att släta ut huden), helst i kombination med LPG.
- Dig som vill köra lite "hårdare", man blir svettig under ett TEI-pass! (och skönt avslappnad efteråt...) Det är dock inte jobbigt, och det gör inte ont.

Självklart hjälper vi Dig att välja vilken metod som passar just Dig bäst!
Vi erbjuder även rabatterat pris på provbehandling, så att man har möjlighet att känna efter vilken metod som man själv trivs allra bäst med.

PRISLISTA LPG®  Endermologie/Lipomassage®
Enstaka behandlingar: 750:-
  5-kort: 3250:- (650:-/gång) Kroppsstrumpa tillkommer:350:- Spara 500:-
10-kort: 5950:- (595:-/gång) Kroppsstrumpa ingår!                 Spara 1900:-
14-kort: 7950:- (568:-/gång) Kroppsstrumpa ingår!                 Spara 2900:-
Provbehandling: Endast 495:- (kan användas 1 gång/kund)

Se gärna informationsfilmen om LPG Lipomassage, där personlige tränaren Gunnar Peterson i Hollywood, berättar om varför han använder sig av Lipomassge på sina kunder såsom Angelina Jolie, Penelope Cruz, Jennifer Lopez med flera:
http://youtube.com/watch?v=cuxiVbU4gbY&feature=related

 

Missa inte MJ på tv ikväll :))Massa olika kanaler visar Michael Jackson hela kvällen :)) Missa inte d ..
D har redan börjat o ja sitter sj o kollar o väntar på direktsändningen av Michael Jacksons minnesceremoni..

R.I.P

Så här blev mina läppar :))Så här ser mina läppar ut nu när svullnaden har lagt sej helt :))
Folk säger att dom inte ser nån skillnad o d e ju d som e meningen så ja e skit nöjd.
Ja sj ser stor skillnad o fick precis som ja ville ha dom ! 
Bilden som ja lagt upp e nog inte den bästa men ni ser ju på ett ungefär ialafal :))

Hårtips från mej..

* Först o främst toppa håret lite var 8-10 vecka för att slippa kluvna toppar som nöter upp håret! Jätte viktigt att gå t frisören för saxen har jätte stor betydelse, så låt inte nån kompis klippa dej me köks saxen för d gör bara saken värre..

*Andvänder du hårpsray? Proffisionella produkter och märken som är milda för håret gör att det inte ser så risigt ut som billiga sprayer gör..

* Välj din frisör me omsorg, t ex JAG haha.. D e viktigt o klippa håret på rätt sätt för att få bort allt slitet utan att ta för mkt  o d e ja specialist på :))

*Andvänd aldrig hårsnoddar eller hårband me metall på, d sliter sönder stråt..

*Sov gärna me satin örngott om håret e riktigt slitet..

*Borsta håret me en hårborste som e av naturborst..

*A och O .. Bra produkter e jätte viktigt.. Kom in till mej på skönhetscompaniet så ska ja plocka ut det du behöver till just ditt hår för att behålla kvaliten o bygga upp en struktur så håret kan bli längre o tjockare !

*Andvänd ALLTID skydd i håret mot värmeverktyg, avgaser, gifter, solen m.m.

*Vill du ha volym?? Köp en volym master från björn axen för att uppnå maximal volym som håller ända fram tills du tvättar håret nästa gång. Ja kan beställa en åt dej om du vill :))*Färga/tona aldrig håret me ica eller hm färg.. Väteperoxiden i "köpe/hemma" färger e alltid mkt högre än va frisören andvänder vilket tex. öppnar stråt mer o därför gör d mkt skörare.. Dessutom finns inga toningar o köpa ute i affären
 oavsett va som står på så e d alltid en färg.. När du blandar två olika vätskor så e det an färg!

*Plattar eller lockar du håret mkt så köp GHD´s stylingtång. Den e otroligt bra o du kommer märka stor skillnad på den och en vanlig plattång.. Den formar och ger glans och e dessutom skonsam tillskillnad mot dom flesta andra..
Pris 1999:- kom in t mej så kan ja beställa en åt dej :))


*Behandla håret som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

*Va noga me o göra inpackningar, när du går o klipper dej hos mej så kan ja erbjuda Redken Chemistry hårkur, en inpackning som håller upp till 16 tvättar..

*Kosten e jätte viktig.. Varierat o mkt B och E vitaminer..

*När du duchat håret avsluta me kallt vatten, d stänger stråt o skyddar därefter mot onödigt slitage..

*När du ser små vita "prickar" längst ner på toppen ryck inte bort den utan gå t frisören o klipp dej istället..
Rycker du bort den så nöter håret bara upp sej ännu mer..

*Ska du gå ifrån mörkt hår t ljust eller tvärtom så gå till en duktig frisör för o undvika gröna, röda, oranga eller gula nyanser.. Man kan gå direkt ifrån blont till naturligt brunt utan att få röda eller gröna nyanser..

*Är du blond o vill bli ljusare eller ha en annan nyans ? Blek inte håret, gör en mild nyansering som både ger glans, kan ljusa upp och kan ge alla sorters nyanser :))

Nånting ni undrar? Behöver du några andra tips? Fråga på så varar ja mer än gärna..

Ystad ? ?

Haha igår så fick patrik en körning t Ystad o ja följde såklart me :))
Han kör Taxi o nåt paket skulle lämnas allra längst ner i Sverige.. Vi åkte 120 mil haha rätt mysit faktiskt o bara sitta o prata i flera timmar..

Guud vilken mysig stad, där vill ja bo :)) Ystad here i come, someday!


Stoort GRATTIS min vän ..

Grattis!


berrra, don´t hate ...

Berra e avundsjuk för han inte har nån egen blogg...


Lurad och bakom ryggen förd...

suck, suck..
Nu har ja blivit lurad igen haha.. Sååå typiskt mej..
God hjärtad o glad försöker ja göra allt för mina vänner men va får man tebax för d.. Ja, jo, antingen går dom bakom ryggen på en, snackar bakom ens rygg, bara försvinner, ljuger eller lånar pengar som man aldrig kommer få tebax !

Att ja aldrig lär mej av mina misstag e ju faktiskt konstit ? ?
Ja försöker verkligen va en bra vän som man kan lita på o därför låter ja mej nog utnyttjas på många olika sätt såsom att fixa folks hår, göra saker som nån kanske aldrig skulle göra för mej, låna ut mitt löshår ja igentligen behöver sj osv..
Finns många, många saker ja gjort för andra som ja aldrig ens skulle kunna tänka mej att dom skulle göra för mej..
Men d e väl så antar ja, man försöker behandla andra som man sj vill bli behandlad och får bara skit därefter!!

Du kan aldrig lita på nån,  kom ihåg d kära läsare!

Hur som hellst, ikväll blire mysig hemma kväll helt ensam..
Ska kolla michael jackson dokumentärer hela kvällen o natten tänkte ja.. Kan fortfarande inte fatta att han e borta :((
Var ska världen ta vägen utan han? Vi kommer gå under . .

Ett av mina verk :))Den här tjejen har ja fixat håret på idag..
Hon va färgad svart sedan länge o hade nån cm utväxt..
Ja avfärgade först, la sedan lite olika slingor och tonade resten av håret..
Hon blev sååå sommarfin :))

Min Phille e sjuk..

Stackars min lill kille :( han e sjuk o e jätte dålig...
Hjälp mej nån..
va ska ja göra utan honom ? ?
Han e ju mitt allt, mår skit dålit när han inte mår bra :(


Pyra Haglund, min nya favvo..Nu har den efterlängtade dr. Pyra Haglund varit hos oss på skönhetscompaniet..
Hon va riktigt grym måste ja säga, otroligt duktig!
Finns en andledning t att hon e rankad som en av dom bästa i Norden vill ja lova :))
Hon gör ju typ allt oxå, ex: juvederm, restylane, macrolane, åderbrock, hårlaser, botox för rynkor och svettning m.m..

Ja fixade t mina läppar en aning o e sjukt nöjd..
Lägger upp en bild när svullnaden lagt sej ska ni få se på resultatet :))

Aha va händer ikväll??

Hår kris o stoor saknad efter min bejb..

Min bejb e i sthlm men kommer snart hem :)) yaaaay har saknat honom såå mkt..
Jag som frisör (stolt oxå) haha ska ju alltid ställa upp på andra i alla lägen men JAG då??
Nu e d panik, skulle igentligen fixat håret förra veckan men blev inte av o nu e ja i akut behov av hjälp..
Haha alltid samma sak tycker ja, vill man ha nå gjort får man fixat själv..
Måste ju va snygg tills imorn eftermidda när Pyra kommer ;))

Nä, nu blir d t o gå ut en långis me hundarna sen fixa håret o sen sova ..

Good natt barn

Sommarsnygga läppar ??

Nån som e sugen på fylligare läppar, botox eller o ta bort kärl på benen ??? Pyra från stureplanskliniken kommer nu på tordsdag (imorn) till oss på skönhetscompaniet :)) Hon e rankad som en av dom bästa i Norden.. coolt..
Ring mej så bokar ja in en tid  019-7605070
Pyra gör alla sorters fillers i läpparna och priserna varierar från ca 1500-4000:- beroende på vilken sort man väljer..

Jag personligen tycker d e sjukt snyggt me stora läppar speciellt nu på sommaren när man knappt har nå smink ..
Passa på nu när Pyra e här, kan ju inte bli misslyckat då!


gooood morgon :))

Jaha då ska man iväg o bada i värmen .. önskar bara att min bejb kunde följa me nån dag, han ba jobbar o jobbar :(
Ja e ledig hela dagen idag, hur skönt som hellst i d fina vädret men känner mej redan lite rastlös faktiskt så kanske går ner en sväng t jobbet iallafall i eftermidda!
Igår gjorde ja IPL och TEI på mitt jobb, ett sätt o forma kroppen så som man vill ha den, tar bort och förebygger celluliter, stramar upp, bränner fett m.m. gå in o läs på hemsidan skonhetscompaniet.se..

nu bär d av mot kyligare vatten :)) pussssss
RSS 2.0