Kolla in d här :))

Skulptera Din kropp utan kirurgi!

Endermologie®(eller det nyare begreppet Lipomassage®) är namnet på den behandling med LPG Cellu M6® som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, "ridbyxlår" eller stjärtpartiet och slapp hud kan stramas upp.

Endermologie/Lipomassage® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp, eller som av olika anledningar inte anses vara lämpliga för fettsugning. Om du redan har gjort en fettsugning, eller ska göra en, så är behandlingen ett oumbärligt komplement! Idag rekommenderar de flesta seriösa plastikkirurger sina patienter att komplettera med LPG-behandlingar.Du får då bättre cirkulation och mindre vätskeansamlingar, som leder till snabbare läkning. Riskerna för ödem och ojämna resultat minskar också drastiskt.

Endermologie/Lipomassage® bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner. Celluliter reduceras effektivt med denna metod. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter dräneras ut och försvinner.

Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång. Detta främjar en bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Kollagen och elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.


Vad är celluliter?

Celluliter är vanligast hos kvinnor och delvis genetiskt och delvis hormonellt betingade. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och allt större och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem.

Huden förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan ut. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.

Den medförda minskade blodcirk-ulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, för-sämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindvävnaden. Elasticiteten försämras och förhård-nader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettan-samlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.


Hur går behandlingen till & hur länge håller resultaten?

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca 1 gång/månad.

Om man går en hel kur och inte följer upp resultaten med 1 behanding/månad, så håller resultaten i ca. 6 månader. Därefter avtar resultaten successivt i några månader. För att förhindra detta, krävs endast 1-2 behandlingar per månad. Då håller resultaten även i längden, plus att de till och med förbättras! Återbesök med 1 gång/månad, förbättrar resultaten med ca. 20% och återbesök 2 gånger/månad förbättrar resultaten med ca. 40%.

Hela kroppen masseras med djupa, lugna rörelser. Endermologie® behandlingen stimulerar och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur.

Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling. Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. Som en positiv bi-effekt av behandlingarna, stärks immunförsvaret när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och många känner sig mycket piggare!

 

Endermologie/Lipomassage®:

- Reducerar överflödigt fett på problemområden
- Reducerar celluliter

- Framhäver kroppens konturer
- Formar & lyfter rumpan
- Ökar fettförbränningen
- Slimmar figuren
- Ökar hudens elasticitet och spänst

- Ökar lymfdräneringen

- Ökar blodcirkulationen

- Är ett ypperligt komplement till kosmetiska operationer

- Lindrar muskel- och ledvärk


Inga bieffekter & LPG-terapeuter med erfarenhet
Hos oss kan du vara fullständigt trygg med dina LPG-behandlingar. Över 100 miljoner endermologi-behandlingar har hittills utförts världen över. Metoden är världsledande och har som första metod blivit godkänd av amerikanska FDA som behandling mot celluliter.

Vi som jobbar på SkönhetsCompaniet med LPG® är diplomerade och erfarna LPG-terapeuter. Vi har drygt 2,5 års erfarenhet och går regelbundet på kurser & vidare-utbilningar för att hålla oss a´ jour med det allra senaste inom forskningen kring metoden. 
Några exempel på våra vidareutbildningar:
- Oktober 2007: Fördjupning i Endermologie och en första introduktion i nya tekniken Lipomassage.
- April 2008: Vi var bland de första LPG-terapeuterna i Sverige, som utbildade sig i fördjupningskursen Lipomassge.
- Augusti 2008: Vi var inbjudna och deltog i LPG VIP Convent i Stockholm, en VIP-utbildning för Sveriges främsta LPG-terapeuter med de allra senaste rönen inom Lipomassage (för kroppen) och Liftmassage (för ansiktet). Kursledarna var utbildare/utvecklare från LPGs huvudkontor i Frankrike.
TIPS! Innan du bestämmer Dig för vilken LPG-klinik du ska anlita, fråga om terapeuten/terapeuterna har gått någon av ovanstående utbildningar.

Den nya tekniken Lipomassage har visat sig ge förbluffande bra resultat, men det räcker inte bara med en bra maskin, den som utför behandlingen måste också kunna bemästra den på bästa sätt!
Maskinen utgör 20% av LPG-tekniken, och terapeuten viktiga 80%.
Det finns inga kända biverkningar. Behandlingen är behaglig och smärtfri och helt utan risker.
Till höger:
Före LPG

Till vänster:
Efter 23 behandlingar
Till höger:
Före LPG

Till vänster:
Efter 18 behandlingar.


Lipomassage fick BÄST I TEST!
I tidningen PLAZA Kvinna kan man läsa om Lipomassage och vilka fantastiska resultat deras reporter fick! Så här skriver PLAZA Kvinna:
"Som en fettsugning utan ingrepp - Magen slimmades med 8 cm på 2 veckor!"
VAD: Det här är en behandling som ger sig på fettcellerna, ökar ämnes-omsättningen och utlöser en fettnedbrytningsprocess i kärnan av fettcellerna. En lipomassage utförs med LPG, en metod som frigör syror i områdets fettceller, stärker vävnaden, bryter ned fettcellerna och stretchar ut för maximal kroppsskulptering.
RESULTAT: Jennie testade lipomassagen under 7 behandlingar. Iförd en täckande kropsstrumpa fördes ett munstycke med starkt insug, likt en damm-sugare över hennes utvalda "problem-områden". Helhetskänslan är av-slappnande samtidigt som den verkande. Kropsstrumpan gör så att du får en peelande effekt på det översta hudlagret, så redan efter första behandlingen får du en extremt len och slät känsla. Synliga resultat fås efter 5-6 gånger och allra bäst blev det när behandlingen ökade i styrka och koncentrerades på mindre områden.

Efter sjunde gången både kändes och syntes det att fettdepårna och celluliterna minskat betydligt. Mest effekt gav lipon på de områden som penetrerades mest, det vill säga rumpa och mage. För att bibehålla resultatet krävs fortsatt behandling en gång i månaden. Men här finns möjligheten till en slimmad kropp snabbt, om man kombinerar lipomassagen med träning, rätt kost och lite tålamod.
RESULTATFAKTA: Mage -8 cm och rumpa - 2 cm. Jennie behandlades 7 gånger.
PLAZA Kvinna testade flera metoder, men det var bara lipomassage som fick full pott (5 i betyg) och BÄST I TEST!

Även tidningen TOPP HÄLSA har testa LPG Lipomassage, och varit mycket nöjda med resultaten! De har även gjort ett filmklipp över hur behandlingen går till. Läs gärna artikeln här:
http://www.topphalsa.se/skonheten/artiklar/2008/test-cellulitmordare/

Se filmklippet från TOPP HÄLSA här:
http://www.dinsalong.com/Templates/News1.aspx?PageID=5b052b44-b04e-4fa3-9933-b7be9641bd08

Vad är skillnaden mellan Lipomassage och TEI System?
Det är viktigt för oss på SkönhetsCompaniet att ge dig olika alternativ, för olika metoder fungerar olika bra beroende på vad man vill uppnå med behandlingarna. Innan vi bestämmer oss för något nytt, ser vi till att vara ordentligt pålästa, frågvisa och kollar upp olika leverantörer. Vår senaste nyhet är TEI System, som kan tyckas vara en konkurerande metod till LPG, men så är inte fallet! Tvärtom, så kan de båda metoderna kombineras för ännu effektfullare resultat.

LPG-metoderna (endermologie och Lipomassage) passar bäst för:
- Det absolut bästa i kampen mot celluliter, inget slår LPG i detta.
- Passar dig som inte är speciellt överviktig, utan har några "trivselkilon" kvar men har svårt att få bort det allra sista
- Passar dig som inte är överviktig alls, men ändå vill bli av med envisa celluliter eller fettdepåer på svåråtkomliga ställen
- Passar dig som vill strama upp slapp hud (ökar elasticiteten i huden), helst i kombination med TEI System
- Passar dig som vill mjuka upp hård bindväv, stela muskler och ha hjälp med att föra ut slaggprodukter ur kroppen på ett behagligt, men effektivt, sätt.
- Passar dig som vill ha en lugn, avkopplande och otroligt skön behandling!

TEI System passar bäst för:
- Dig som vill bli av med överflödskilon. Du måste fortfarande hjälpa till själv med bra kost och konditionsträning, TEI System hjälper inte konditionen utan bidrar till muskeltonus och fettförbränning.
- Dig som vill strama upp slapp hud (muskeltonus hjälper till att släta ut huden), helst i kombination med LPG.
- Dig som vill köra lite "hårdare", man blir svettig under ett TEI-pass! (och skönt avslappnad efteråt...) Det är dock inte jobbigt, och det gör inte ont.

Självklart hjälper vi Dig att välja vilken metod som passar just Dig bäst!
Vi erbjuder även rabatterat pris på provbehandling, så att man har möjlighet att känna efter vilken metod som man själv trivs allra bäst med.

PRISLISTA LPG®  Endermologie/Lipomassage®
Enstaka behandlingar: 750:-
  5-kort: 3250:- (650:-/gång) Kroppsstrumpa tillkommer:350:- Spara 500:-
10-kort: 5950:- (595:-/gång) Kroppsstrumpa ingår!                 Spara 1900:-
14-kort: 7950:- (568:-/gång) Kroppsstrumpa ingår!                 Spara 2900:-
Provbehandling: Endast 495:- (kan användas 1 gång/kund)

Se gärna informationsfilmen om LPG Lipomassage, där personlige tränaren Gunnar Peterson i Hollywood, berättar om varför han använder sig av Lipomassge på sina kunder såsom Angelina Jolie, Penelope Cruz, Jennifer Lopez med flera:
http://youtube.com/watch?v=cuxiVbU4gbY&feature=related

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Det där verkar ju jätte coola. Funkar dom verkligen? Har du testat? Är det lång väntetid om man vill boka tid för och ta bort celluliter? Mvh

2009-07-08 @ 19:19:45
Postat av: ida

Hej :)) Dom funkar, tro mej ja har testat både LPG och TEI! D e jätte häfftigt faktiskt :)) De ska nog gå o klämma in dej ska du se så du behöver inte vänta länge på en tid :)) Ring o boka på 019-250888 eller gå in på www.skonhetscompaniet.se för mer info Kramar Ida

2009-07-08 @ 19:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0